Elküldve: 2010 Márc 28 Vas 17:32 Hozzászólás témája: FullTükör 4
Kedves Fullosok!!
Itt az idő, hogy elkezdjük szerkeszteni az idén megjelenő antológiánkat, amivel meglephetjük szeretteinket, barátainkat és önmagunkat.
FullTükör 4.
A könyvbe a Fullon 2009-ban publikált művekből lehet válogatni.
Azok a művek jelennek majd meg, melyek egy-egy szerző legtöbbek által javasolt alkotása, alkotásai.
Idén mindenki 20 irodalmi művet ajánlhat és 10 valamilyen egyéb alkotást a galériából.
A képzőművészeti alkotásoknál, nemcsak a 2009-ben felkerültekből lehet ajánlani. Egyetlen szabály, hogy korábbi antológiában nem szerepeltek.
Várunk terveket a borítóra is.
Az ajánlásokat a könnyebb feldolgozás miatt idén irányítottan küldjétek, azaz:
Naivának, Si-nek, Fényesinek, vagy winnernek küldjétek el.
Az, hogy ki, kit ajánlott, nem lesz publikus.
Az ajánlásnak tartalmaznia kell a szerzőt (nick), a címet és a linket ahol található a mű.
A linket úgy tudjátok megadni, hogy amikor a mű megjelenik a képernyőtökön, a böngészőtök címsorából kimásoljátok, vagy a műre jobb egérgombbal kattintva, a feljövő ablak utolsó sorában a tulajdonságra kattintva, megjelenik ismét egy ablak, amelynél a Cím (Url) sorokat kell az ajánlásba másolni. Figyelve, hogy ez legtöbbször több sorból áll, nehogy lemaradjon valami.
Ha van kérdésetek ezzel kapcsolatban, itt tegyétek fel.
Az ajánlásokat /módosítva/ augusztus 31-ig várjuk.
Jó olvasást, válogatást mindenkinek!
Legutóbb winner szerkesztette (2010 Jún 26 Szomb 21:34), összesen 1 alkalommal
Drágáim!
Én most is csak azt javasolhatom, amit tavaly!
Azok az írások kerüljenek bele az antológiába, amik a Kirakatban megjelentek! Ezek tuti biztos jók, és nem is lesz olyan sok munka a válogatással!
Drágáim!
Én most is csak azt javasolhatom, amit tavaly!
Azok az írások kerüljenek bele az antológiába, amik a Kirakatban megjelentek! Ezek tuti biztos jók, és nem is lesz olyan sok munka a válogatással!
Akinek a műve, alkotása nem szerepelt a Kirakatban, az nem is kerül be az Antológiába...ez sem rossz megoldás, így valóban sokan kimaradnak belőle, totál könnyű lesz a könyvet megszerkeszteni... (bocsánat, csak hangosan gondolkoztam)
Gaby szó sincs egyenlőre erről, Eroica csak megemlítette.
Nekem még van más ellenvéleményem is, hiszen a Kirakat rendezése jelenleg a legaktívabb tagok és adminok összeállítása.
Ám, a Fulltükör a teljes tagság véleményét hivatott tükrözni. Ez jelentős különbség, ugyanakkor az egyik a Fullextra egy frekventált felülete, míg az Fulltükör könyv, kézzelfoghatóan.
...én csak továbbragoztam Erika álláspontját...mert belegondoltam, hogy nagyon sok vers, nagyon sok alkotás nem jutott be a Kirakatba, mert, mert, mert...sosem lehet tudni, hogy miért nem (szinte csak állandó tagoktól olvashatunk, vagy nézhetünk valamit) és vannak itt nagyon-nagyon színvonalas alkotások, melyeket vétek lenne kihagyni a könyvből, és így most nem értek egyet Erikával...per az is csak egy vélemény volt, mint az enyém.
A legjobb Antológiát akkor fogjuk tudni összeállítani, ha minél több alkotó veszi a fáradtságot és elküldi ajánlását.
Nem kis feladat ez nekünk se, és ha megnézzük, a könyv évről évre szebb és színvonalalasabb is, terebélyesedik, hiszen szerencsére egyre több, a nagyon jó tollforgató itt.
Jó látni még a fejlődést is, egy-egy alkotónál.
Semmi szín alatt nem a kirakat az alapja ennek a válogatásnak.
A kirakat egy nagyon szűk keresztmetszet ahhoz, hogy a Fullt prezentálja.
Tessék segíteni és ajánlani, akkor ismét egy szép könyvvel leszünk gazdagabbak.
Kedves Anna!
Most ismét bebizonyítom, hogy mennyire nem értek az oldal kezeléséhez. Van mód arra, hogy valamilyen hivatkozással csak a 2009-es műveket nézze meg az ember gyereke?
Kedves Anna!
Most ismét bebizonyítom, hogy mennyire nem értek az oldal kezeléséhez. Van mód arra, hogy valamilyen hivatkozással csak a 2009-es műveket nézze meg az ember gyereke?
Zoli
Zoli!
Azt sajnos nem lehet. Azt tudod csinálni, hogy az IK-ban leválogatod egy szerző összes művét és mivel az időrendi sorrendben van és a dátum is ott van csak azokat nézed, amelyek 2009-ben kerültek fel. A MAI-ban pedig az egyes kategóriákat nézed és ott a felsorolt műveknél a dátum is látható.
A kirakat becsapós, mert az egy válogatás, és lehet 2009-ben került a kirakatba, de a szerző 2007-ben tette fel a Fullra. Esetleg egy korábbi antológiában már szerepelhetett is.
Csatlakozott: Dec 09, 2003 Hozzászólások: 1119 Tartózkodási hely: Mindig ott, és akkor
Elküldve: 2010 Aug 24 Kedd 20:58 Hozzászólás témája:
KEDVES FULL-TAGOK!
Az évente kiadásra kerülő Fulltükör nagyszerű és egyedülálló lehetőség
arra, hogy azok az írások, ill. képzőművészeti alkotások, amelyek leginkább elnyerték a tetszéseteket nyomtatott formában (is) fennmaradjanak!
A beküldés mikéntjéről itt, előzetesen olvashattok.
Már csak néhány nap, és lejár a beküldési határidő!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban