[ Kezdőlap ][ Házirend ][ Blog ][ Irodalom Klub ][ Minden Ami Irodalom ][ Olvasóterem ][ Képtár ][ Műterem ][ Fórum ]
Hoppá !!!

FULLEXTRA.HU OLDAL
A FACEBOOKON IS!
Könyvet szeretnél?
Kedvenc versek
a You Tube-on
Tedd fel a kedvenceidet.
Ellenőrizd a helyesírást,
ha nem vagy biztos benne!
Tagjaink könyveit itt rendelheted megVersműhelyPályázati lehetőségekFullextra Arcképtár


Küzdőtér

Szia, Anonymous
Felhasználónév
Jelszó


Regisztráció
Legújabb:
: Quill_Rascal
Új ma: 0
Új tegnap: 1
Összes tag: 9084

Most jelen:
Látogató: 13
Tag: 0
Rejtve: 0
Összesen: 13


Támogatónk


Fullextra Szépségszalon
CÍMVÁLTOZÁS!
2016.jan.11-től
Bp.XVIII. Üllői út. 365.


Üzenőfal
Arhívum   

Csak regisztrált felhasználók üzenhetnek. Lépj be vagy regisztrálj.

Szolgáltatások
· Home
· Arhívum
· Bloglista
· Fórumok
· Help
· Hír, cikk beküldő
· Irodalom
· Irodalom Klub friss
· Journal
· Keresés
· KIRAKAT
· Kirakat Archivum
· Magazin
· Mazsolázó
· Mazsolázó Archivum
· Mazsolázó beküldő
· Minden Ami Irodalom
· Mindenkinek van saját hangja
· Műterem
· Nyomtatási nézet
· Olvasóterem
· Partneroldalak
· Privát üzenetek
· Személyes terület
· Témák, rovatok
· Üzenőfal
· Összesítő

Ajánlott weblapok
· 1: Kaláka
· 2: Egy lélek csillan
· 3: vers zene.lap.hu
· 4: Gligorics Teru Versei
· 5: Ararát
· 6: Fényfa
· 7: Sidaversei
· 8: Olvasás lap.hu
· 9: Janusvers
· 10: Haász Irén weblapja
· 11: kortársirodalom.lap.hu
· 12: Harmatcsepp .. a lélek útján ...
· 13: haiku.lap.hu
· 14: Orbia
· 15: S. Farkas Zsuzsanna honlapja
· 16: Barátok Verslista honlaja
· 17: Máté László honlapja
· 18: SOmannák
· 19: Alkotó.lap.hu
· 20: A Hegy - NeMo blogja

cheap cigarettes sorry.
Fullextra.hu: Amatőr Irodalmárok Klubja!


Amatőr Irodalmárok Klubja!
[ Amatőr Irodalmárok főoldala. | Regisztrálj! ]

Csatlakozz te is közénk! A tagjainknak lehetősége van saját írásaikat publikálni, és a többiekéhez hozzászólni.

Apa ledöbbent (reality)
Ideje:: 02-09-2018 @ 08:08 am

Nonó lányomnak új nadrág kellett, uzsgyi hát egy óccónemszar kicikínai szok jó óccó-óccó boltocska. Hogy miért pont oda? Mert a méregdrága butikokat is onnan töltik fel, csak ott minden hatszoros áron kapható.
Hülye azért nem vagyok...

Szóval adott egy átlag kínai ruhabolt, kb akkora -raktár nélkül-, mint nekem a full telek a házzal, kerítéstől kerítésig.

Anyuci a lányokkal látványosan lámává tesz, röpke röpte rebben a rongyok rendezett rétegeibe, apuci apokaliptikus apostolként apatikus állapotban állapodik egy állvány árnyékában.

Hosszú nap után fáradtantámasztom fénylő búrámat az állványhoz, lüktető homlokomat jólesőn hűsíti a krómozott acél. Szemem becsukom, próbálok picit lazítani, kiűzni fejemből a sok rosszcsont diák zsivaját.

Némi kuncogás jobbról, enyhe hahota balról, somolygó arcok mindenhol, de nem érdekel, lazulok, a lélegzetemre figyelek, ommani holamani, omm padme, nabamme, nálam egyre kevesebb, aomm, hallom, ahogy fogy a zseton.

Na jó, ez nem fog menni, már a lányok is körülöttem zajganak, kinyitom a szemem, és kis híján ki is böki egy csöcs. Azaz csöcstartó, kebelfék, dudatok, hinnyedinnyedísz. Nem kis cici, picit ciki, de hát ekkora méretre már azért csak lehajtja fejét a vándor...

Oksa, picikét benéztem a pihenőt, de férfi vagyok, bocsika, ez valami ősi ösztön lehet. Körülöttem rajzanak a csajok, Nonó, aki alig tizenhárom, lekap egy méretes cipóskosarat, és vonul be a fülkébe. Még utána szólok, hogy az meg ugyan minek, s ő válasz helyett csak oldalt fordul, jelentőségteljesen rám néz, és picit domborít.

És lőn világosság, baszki ez NŐ, besz@rok, hol az én gyönyörű kislányom?? Ennek igenis kell a kebelfék, mert a didi agreszivi úgy kinőtte magát, hogy az anyja is büszke lehet rá... pedig őt is ellátta a természet bőségesen.
És ahogy a hideg fényben megvillan a szeme, rámmosolyog, majd riszáló járásával eltűnik a fülkében, és csak nézek utána, ahogy a hajzuhatag a hátát veri, telt nőies formáit kiadják az árnyékok, és az az ösztönös nőieség, ami árad belőle, betölti a teret. AZ ÉN PICIKE LÁNYKÁM...
És megindula könnyeim zápora, mert az a kis lüketóni, aki mindig kész volt minden hülyeségre, valahol itt, a szemem előtt vált nővé, akinek már nem csíphetek a fenekébe, nem puszilgathatom össze a hasikáját, mert már nem kislány, nem az a picike nyuszimuszi gumibaba, hanem egy NŐ, aki még nincs is tisztában önnön gyönyörű mivoltával.
És mikor mellette vonul a nővére, fenékig érő haja csillog a fényben, magassarkújuk kopog a kövezeten, és a boltban őgyelgő tinik mind utánuk fordulnak.

Lebben a fülke kárpitja, kilépnek mindketten, egyszerre, elegánsan, ragyogó flitteres blúzban, nőiesen, kecsesen, varázslatos szikrákat hintve a térbe. Egyszerre nyúlnak a tarkójukhoz, egyszerre dobják hátra a hajukat valami olyan mozdulattal, ami önkéntelen bájával már a felnőtt nőket mutatja a hamvas tinilányok álcájában. És tudom, hogy a kis porcogók, akiket kézen fogva vezettem az oviba, már kikelő pillangók, akik nemsokára szárnyra kelnek, hogy a saját táncukat lebegjék a világ bámuló szemei előtt.

Kedvesem mosolyogva áll a lányok között, már mindkettő magasabb, mint ő.
És nevetnek rám, mert fiatalok, édesek, felszabadultak, és én csak picsogok zsepiről zsepire, mert olyan csodálatosak, és annyira szeretem őket....


Utoljára változtatva 02-09-2018 @ 08:08 am


Hozzászólás írása
Hozzászólás írása
További
További
Irodalmár profil
Irodalmár profil
Üzenet küldés
Üzenet küldés

Posted Comments

Hozzászóló: quietcool
(Ideje: 02-09-2018 @ 09:14 am)

Comment: Kedves Cirimok, úgy elérzékenyülök mindig az írásaidon. Ritka adottság, hogy hogy így szavakba tudja önteni egy férfiember (akitől elvárják, hogy eltitkolja az érzelmeit), hogy mennyire szereti a családját, a felserdült gyerekeit. Szerencsés asszony a feleséged, megérdemlitek egymást, hogy nap mint nap életben bírjátok tartani a csodát. Köszönöm, hogy olvashattalak!


Hozzászóló: quietcool
(Ideje: 02-09-2018 @ 09:14 am)

Comment: Kedves Cirimok, úgy elérzékenyülök mindig az írásaidon. Ritka adottság, hogy hogy így szavakba tudja önteni egy férfiember (akitől elvárják, hogy eltitkolja az érzelmeit), hogy mennyire szereti a családját, a felserdült gyerekeit. Szerencsés asszony a feleséged, megérdemlitek egymást, hogy nap mint nap életben bírjátok tartani a csodát. Köszönöm, hogy olvashattalak!


Hozzászóló: fényesi
(Ideje: 02-09-2018 @ 09:15 pm)

Comment: Sok örömteli pillanatot kívánok Nektek! Üdv. fTJ


Hozzászóló: a_leb
(Ideje: 02-19-2018 @ 10:49 am)

Comment: Apa pici gyerekei... úgyis ilyennek maradnak nekünk, és ez így is van rendjén, legföljebb titkoljuk, hogy a szeretetünk most is ugyanaz, mert mi vagyunk a kőkemény apuk... vagy nem. Nagy örömmel olvastalak, remek őszinte, tiszta írás. aLéb


Irodalom ©

PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.11 Seconds
pharmacy online