[ Kezdőlap ][ Házirend ][ Blog ][ Irodalom Klub ][ Minden Ami Irodalom ][ Olvasóterem ][ Képtár ][ Műterem ][ Fórum ]
Hoppá !!!

FULLEXTRA.HU OLDAL
A FACEBOOKON IS!
Könyvet szeretnél?
Kedvenc versek
a You Tube-on
Tedd fel a kedvenceidet.
Ellenőrizd a helyesírást,
ha nem vagy biztos benne!
Tagjaink könyveit itt rendelheted megVersműhelyPályázati lehetőségekFullextra Arcképtár


Küzdőtér

Szia, Anonymous
Felhasználónév
Jelszó


Regisztráció
Legújabb:
: Quill_Rascal
Új ma: 0
Új tegnap: 0
Összes tag: 9084

Most jelen:
Látogató: 22
Tag: 4
Rejtve: 0
Összesen: 26

Jelen:
Tagi infók naiva Küldhetsz neki privát üzenetet naiva naiva
Tagi infók fényesi Küldhetsz neki privát üzenetet fényesi fényesi
Tagi infók Anna1955 Küldhetsz neki privát üzenetet Anna1955 Anna1955
Tagi infók Almasy Küldhetsz neki privát üzenetet Almasy Almasy


Támogatónk


Fullextra Szépségszalon
CÍMVÁLTOZÁS!
2016.jan.11-től
Bp.XVIII. Üllői út. 365.


Üzenőfal
Arhívum   

Csak regisztrált felhasználók üzenhetnek. Lépj be vagy regisztrálj.

Szolgáltatások
· Home
· Arhívum
· Bloglista
· Fórumok
· Help
· Hír, cikk beküldő
· Irodalom
· Irodalom Klub friss
· Journal
· Keresés
· KIRAKAT
· Kirakat Archivum
· Magazin
· Mazsolázó
· Mazsolázó Archivum
· Mazsolázó beküldő
· Minden Ami Irodalom
· Mindenkinek van saját hangja
· Műterem
· Nyomtatási nézet
· Olvasóterem
· Partneroldalak
· Privát üzenetek
· Személyes terület
· Témák, rovatok
· Üzenőfal
· Összesítő

Ajánlott weblapok
· 1: Haász Irén weblapja
· 2: Péter Erika honlapja
· 3: Alkotó.lap.hu
· 4: magyarirodalom.lap.hu
· 5: Kaláka
· 6: SOmannák
· 7: Barátok Verslista honlaja
· 8: A Hegy - NeMo blogja
· 9: Orbia
· 10: Máté László honlapja
· 11: Harmatcsepp .. a lélek útján ...
· 12: Dezső Ilona Anna honlapja
· 13: Ararát
· 14: Fényfa
· 15: Zsefy Zsanett
· 16: Hegedűs Csaba honlapja
· 17: kortársirodalom.lap.hu
· 18: vers zene.lap.hu
· 19: S. Farkas Zsuzsanna honlapja
· 20: Wendler Mária portál

cheap cigarettes sorry.
Dildra a rák ellen...
Anna1955

Bizonyított magyar egészségvédelmi világszenzáció!


Korunk pestise a rák. Dildra pedig egy magyar találmány, amely forradalmasíthatja a rákgyógyítást, megakadályozhatja a betegség kialakulását.

Dildra egy gyönyörű titokzatos királylány neve a mondavilágból. Szomorú volt a sok betegség, nyomorúság láttán. Amerre járt, fényt vitt a szürkeségbe, a reménység sugárzó fényét a kilátástalanságba.

A feltaláló Lucza Béla, nem kevesebbet állít, mint hogy az általa készített készülékkel akár négy-öt évre is megakadályozható lehet a daganat kialakulása a szervezetünkben.
A legnagyobb hangsúly a gyógyítás mellett a megelőzésen van. A feltaláló szerint néhány esztendő alatt a felére csökkenhet a daganatos betegek száma.

"A kutató megállapítása szerint a sejtosztódást bonyolult kémiai mechanizmus szabályozza. Ezen szabályzás felborítására számos tényező alkalmas, úgy mint például a vírusok, főként a retrovírusok. Ezek képesek elindítani a sejtburjánzást. Gyógyításának két fő vonala, hogy kiírtsa a rákkeltő vírusokat, valamint helyreállítsa a daganatos rész elektromos vezetését."

Lucza Béla kutatása Szent-Györgyi Albert munkásságának tanulmányozásával kezdődött. Ennek kapcsán rájött, hogy Szent-Györgyi Albert kémiai úton próbálta megoldani a sejtek elektromos információ átadását az emberi testben, - és ez nem működött. Lucza Béla elhatározta, hogy megalkotja azt az elekroakceptort, amely képes az emberi szervezetben megoldani ezt a problémát.

"Az ötlet lényege, hogy egy frekvenciagenerátor segítségével ráállunk azokra a hullámhosszokra, amelyek a degeneratív sejteket pusztítják, oly módon, hogy azok rezgésszámát felerősítik."

Svájcban, Láng Lajos professzor intézetében végezte magánkutatásait 1994-től kezdve.

"A több ezer önkéntes, aki az elmúlt nyolc évben megkapta a védőkezelést, ma mind egészséges, senki sem betegedett meg rákban. Amennyiben minden ember hozzáférhetne a védőkezeléshez, nem lenne többé rákbetegség a földkerekségen - szögezi le Lucza Béla.
Az új technika egyébként már meglévő daganatokat is képes eltüntetni, főként a kezdeti szakaszban.
A találmány elve, szerkezeti összeállítása, technológiája, és alkalmazása a mai ismereteink szerint a világon egyedülálló, és nincs hozzá hasonló."


Forrás: Magyarország országos közéleti hetilap
www.dildra.hu

Ajánlott linkek a témában:


http://www.hufo.info/cgi-bin/main.cgi?szerv=technika&action=view&message=231&location=messages

http://64.233.183.104/search?q=cache:Igq5vZC1OKEJ:www.rockszerda.hu/index.php%3Fpid%3Dhirek%26id%3D001045+Lucza+B%C3%A9la&hl=hu&lr=lang_hu


http://64.233.183.104/search?q=cache:yHPS-DiKVUYJ:hunhir.hu/index.php%3Fpid%3Dgyi%26id%3D001966+Lucza+B%C3%A9la&hl=hu&lr=lang_hu


Ideje: Január 21, szombat, 19:07:09 - fullextra

 
 Nyomtatható változat Nyomtatható változat  Küldd el levélben! Küldd el levélben!
Vissza Rovathoz

Tudomány

"Dildra a rák ellen..." | Belépés/Regisztráció | 22 hozzászólás | Search Discussion
Minden hozzászólás a beküldő tulajdona. Nem feltétlenül értünk egyet velük, és nem vállalhatunk felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Névtelenül nem lehet hozzászólni, kérjük regisztrálj

Re: Dildra a rák ellen... (Pontok: 1)
- bogumil Ideje: Január 21, szombat, 20:17:13
(Adatok | Üzenet küldése)
Nem új ez a dolog.Én is foglalkoztam a témával a Jelgyógyászat c. könyvemben,ahol megemlitettem a frekvenciagyógyitás kitalálóját,ami a jelgyógyitásnak is alapja.
Georges Lakhovsky, a "multihullám oszcillátor" feltalálója, aki az 1920-as évektõl kezdve rák-daganatos növényeken, állatokon és késõbb emberi mintákon végzett sikeres kísérleteket. A multihullám oszcillátor "ultra rádió frekvenciák" széles spektrumában sugárzott. Ezzel a készülékkel kettõs hatás volt észlelhetõ: egyrészt fokozatosan eltüntette a rákos daganatokat azáltal hogy szelektíven csak a beteg részt szétroncsolta, másrészt pedig mintha megemelte volna minden sejt energia (vitalitás) szintjét egyidejûleg. Ed Petit kísérletekkel igazolta, hogy a multihullám oszcillátorral kezelt vízzel növesztett csírák 3-szor gyorsabban fejlõdtek mint a normál csapvízzel kezeltek, azaz mintha nem is csak a sejtekre, hanem talán az atomi struktúrákra lenne kedvezõ hatással. Lakhovsky módszere is az elfojtás sorsára került.
Re: Dildra a rák ellen... (Pontok: 1)
- Lacoba Ideje: Január 21, szombat, 20:55:47
(Adatok | Üzenet küldése | Blog)
Anna! No ez nem igazán az én területem. Mint érdekességet raktároztam! Köszi!Re: Dildra a rák ellen... (Pontok: 1)
- Bogika Ideje: Január 21, szombat, 21:06:03
(Adatok | Üzenet küldése | Blog)
Van egy pszichológusnő, aki könyvet írt a rákos betegekről. Ő klinikai szalpszichológusként egy időben a rákosztályon tevékenykedett. Sok beteggel megismerkedett, és a történeteikből tipikus életsorsokat állított össze. A rákot leggyakrabban a C típusú személyiségű emberek kapják meg, akik mindig udvariasak, aranyosak, kedvesek, segítőkészek mindenkivel. Akik az életükön változtatni tudnak, optimistán néznek az élet elé, azoknak nagyobb az esélyük a gyógyulásra. A könyv nagyon élvezetes olvasmány is, bár az elején azok sorsát taglalja, akik belehaltak, így nyomasztó, de később a gyógyultakkal foglalkozik. Tipikus megoldási módokat is bemutat. Dr. Ignácz Piroska: A rák visszafelé is haladhat - Ezt csak azért írtam ide, hátha érdekel. Mert nemcsak a gyógyszer fontos, a lelket is gyógyítani kell.Re: Dildra a rák ellen... (Pontok: 1)
- soman (soman@vodafone.hu) Ideje: Január 22, vasárnap, 08:45:18
(Adatok | Üzenet küldése | Blog)
Milyen érdekes ez is, bár lehet, hogy speciális oka van; a magyar feltaláló Svájcban végezte magánkutatásait. Érdekes cikked. Minden gyógyulásra alkalmas mód reménysugár lehet a reménytelennek...Re: Dildra a rák ellen... (Pontok: 1)
- Maurice Ideje: Január 22, vasárnap, 12:18:53
(Adatok | Üzenet küldése)
Érdeklődéssel olvastam írásodat! Túl sok fájdalmas emlékem kapcsolódik e betegséghez, illetve ennek a következményeihez. Viszont elég kiábrándult vagyok, mert a ma szkepszise nem akarja tudomásul venni, hogy egy kis nemzet orvosai vagy műkedvelői hatalmas eredményeket érhetnek el ezen a területen. Hiszem, hogy egyszer kezdünk hinni a csodában!Re: Dildra a rák ellen... (Pontok: 1)
- AngyaliAndi Ideje: Január 22, vasárnap, 13:04:18
(Adatok | Üzenet küldése | Blog)
Mikor?Re: Dildra a rák ellen... (Pontok: 1)
- mango Ideje: Január 22, vasárnap, 13:45:23
(Adatok | Üzenet küldése | Blog)
...legyen így. Adná az ég, hogy ez sikerüljön...

Nagyon érdekes írás, Annám.Re: Dildra a rák ellen... (Pontok: 1)
- prayer Ideje: Január 22, vasárnap, 16:23:45
(Adatok | Üzenet küldése)
Igazából én semennyire sem értek a gyógyításhoz. Csontvelő donor vagyok 1991.-óta. Sajnos még egyszer sem került rám a sor, hogy adhassak, mert az esély durván 1-40000.hez. Most karácsony elött vettek egy próbát, de nem az enyém állt a legközelebb a betegéhez. Alapítótagja vagyok többenmagammal a Pécsi Őssejt Alapítványnak. Nagyon sok előadásra meghívtak, és részt vettem egy különös találkozón a betegekkel a Budapesti László korházban. Innen tudom, hogy mindenféle rákos daganat gyógyítható csontvelőátültetéssel. Csak a költségek olyan magasak, hogy ezt nem finanszirozza a társadalombiztosító. Meg az esélyeket latolgatva, rengeteg donorra lenne szükség. Ezért örülök minden felfedezésnek, ami a gyógyulás javára írható.Re: Dildra a rák ellen... (Pontok: 1)
- zsuka49 Ideje: Január 25, szerda, 10:25:28
(Adatok | Üzenet küldése | Blog)
Végre valami kis remény ismét.
Sok szenvedő betegnek már, a hír maga is
gyógyír jelent.
Most mit mondjak? Amit mindig is csodáltam, és fennhangon hírdetem, hogy akár milyen kis nemzet vagyunk, azért sok nagy dolgot adtunk a világnak, na meg sok nagyembert is.PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.13 Seconds
pharmacy online