[ Kezdőlap ][ Házirend ][ Blog ][ Irodalom Klub ][ Minden Ami Irodalom ][ Olvasóterem ][ Képtár ][ Műterem ][ Fórum ]
Hoppá !!!

FULLEXTRA.HU OLDAL
A FACEBOOKON IS!
Könyvet szeretnél?
Kedvenc versek
a You Tube-on
Tedd fel a kedvenceidet.
Ellenőrizd a helyesírást,
ha nem vagy biztos benne!
Tagjaink könyveit itt rendelheted megVersműhelyPályázati lehetőségekFullextra Arcképtár


Küzdőtér

Szia, Anonymous
Felhasználónév
Jelszó


Regisztráció
Legújabb:
: Kiskecske
Új ma: 0
Új tegnap: 0
Összes tag: 9083

Most jelen:
Látogató: 17
Tag: 0
Rejtve: 0
Összesen: 17


Támogatónk


Fullextra Szépségszalon
CÍMVÁLTOZÁS!
2016.jan.11-től
Bp.XVIII. Üllői út. 365.


Üzenőfal
Arhívum   

Csak regisztrált felhasználók üzenhetnek. Lépj be vagy regisztrálj.

Szolgáltatások
· Home
· Arhívum
· Bloglista
· Fórumok
· Help
· Hír, cikk beküldő
· Irodalom
· Irodalom Klub friss
· Journal
· Keresés
· KIRAKAT
· Kirakat Archivum
· Magazin
· Mazsolázó
· Mazsolázó Archivum
· Mazsolázó beküldő
· Minden Ami Irodalom
· Mindenkinek van saját hangja
· Műterem
· Nyomtatási nézet
· Olvasóterem
· Partneroldalak
· Privát üzenetek
· Személyes terület
· Témák, rovatok
· Üzenőfal
· Összesítő

Ajánlott weblapok
· 1: Haász Irén weblapja
· 2: Orbia
· 3: haiku.lap.hu
· 4: Péter Erika honlapja
· 5: Zsefy Zsanett
· 6: Ararát
· 7: Máté László honlapja
· 8: kortársirodalom.lap.hu
· 9: vers zene.lap.hu
· 10: SOmannák
· 11: Dezső Ilona Anna honlapja
· 12: Sidaversei
· 13: Végh Sándor személyes honlapja
· 14: Hegedűs Csaba honlapja
· 15: A Hegy - NeMo blogja
· 16: S. Farkas Zsuzsanna honlapja
· 17: Olvasás lap.hu
· 18: Barátok Verslista honlaja
· 19: Janusvers
· 20: magyarirodalom.lap.hu

cheap cigarettes sorry.
A férfi orgazmus fajtái
Chokito

... csak hát nem lennék chokito, ha nem jutna eszembe erről valami egészen más, iszonyúan őrült blődség is.


Időnként megjelenik egy-egy írás a neten, amelynek nem titkolt célja felvállalni azt a felvilágosító munkát, amelyet amúgy mindenkinek saját magának kellene kitapasztalnia, ha a partnerével valóban jó, valóban élvezetes szexkapcsolatot szeretne. Még mielőtt bárki is azt hinné, gúnyolódni akarok ezen, ezúton is köszönet érte, és csak ajánlani tudom mindenkinek olvasásra, okulásra, neadjisten tanulásra a hasonló jellegű cikkeket. Csak hát tényleg nem lennék chokito, ha nem jutna eszembe erről valami egészen más, iszonyúan őrült blődség is.

A magam részéről vallom, hogy a holtig tanulás nem hülyeség (annak ellenére, hogy iszonyúan csapnivaló pap lenne belőlem, már csak a nők iránti vonzódásom miatt is). Sőt, ha jobban belegondolok, valószínűleg majd még a ravatalomon is felülök egy pillanatra, ha ilyen olvasnivalót sejtek a közelemben. Természetes hát, ha rögtön rá is csapok minden ilyen beírásra. Ha másért nem, hát hogy legyen mire hivatkoznom, amikor számonkérem épp aktuális barátnőmtől orgazmusának számomra teljesen érthetetlen elmaradását. Ami már csak azért is érthetetlen, mert szinte mindent végigcsinálok, ami ezekben az írásokban ajánlásként szerepel, pontonként, arra különösen odafigyelve, hogy a már elvégzett mozdulatokat menet közben szépen, sorban és gondosan kipipáljam, nehogy unalmassá váljak. A következő mozdulatsort is csak az ajánlás gondos átolvasása után kezdem el, nehogy elvétsem véletlenül. Igyekszem e témában mindig naprakész lenni, márcsak azért is, hogy ha a ki tudja hanyadik sikertelenségem hatására esetleg meghívnak egyetemi oktatónak, ne akkor kelljen már kapkodni az ismeretanyag begyűjtésével.

Ám, hogy a hálátlanságnak még a látszatát is elkerüljem, én is összegyűjtöttem néhány, a férfiak orgazmusával kapcsolatos tudnivalót, melyet ezúton szeretnék közkinccsé tenni.

Nos, van a férfi orgazmusnak az a fajtája, amit azért majd minden nő ismer: a hagyományos, unalomig ismert tünetegyüttes, amire kár is több szót vesztegetni. De van ezenkívül még egy fajta, ami szintén görcsös összerándulások közepette történik, és váladék kilöveléssel is jár, az az ún. "politikai vita által kiváltott" orgazmus. Annak ellenére, hogy ez nem kifejezetten homoszexuális jellegű, mégis inkább férfitársaságban fordul elő, bár nem ritka heteroszexuális összetétel esetén sem. Kiváltója az ellenkező vélemény, az ennek hatására létrejövő súrlódás, tünetei az arcpír, kapkodva szedett levegő, egyre hangosabb hanghatások, melyek végül a partner szeme irányában történő váladék kibocsátásában csúcsosodnak. Jellemzője, hogy ilyenkor egyik fél sem feledkezik meg az utójáték szükségességéről.

Vannak egyéb, kevésbé látványos tünetekkel kisért orgazmusok is, melyek szintén elengedhetetlenek ahhoz, hogy egy férfi kiteljesedjen, lelkileg kiegyensúlyozottá váljon.

"Futball orgazmus": két fajtája ismeretes, a nézőként illetve a résztvevőként átélt orgazmus. A két féle orgazmus közös jellemzője, és erről már messziről felismerhető, hogy a csúcspont minden esetben egy vagy több artikulátlan "góóóóóól" kiáltásra készteti a férfit. Régebben nem volt ritka a sorozatorgazmus, ma már többen nosztalgiával emlékeznek ezekre a régi szép időkre. Nézőként szintén két fajtáját különböztetjük meg: a gruppen jellegű csoportos, általában stadionokban, futbalpályák szélén bekövetkező, és az egyéni, a TV készülék előtt átélt orgazmust.

"A csoportos" jellemzője az az öngerjesztő folyamat, ami a többiek élvezetének átélésével, abba való egyre mélyebb beolvadással történik, csúcspontján a már ismert artikulátlan "góóóóóóól" kiáltásban jelentkezik, és elválaszthatatlan része az általános, igen szenvedélyes ölelkezés, mint utójáték.
"Az egyéni jellegű" a TV készülék előtti merevedéssel kezdődik, többszőr eljuttatja a férfit a csúcspont közelébe, de nem minden esetben teljesedik ki. Nagyon fontos, hogy mindig gondoskodni kell a közben elvesztett folyadékmennyiség pótlásáról, melyre leginkább a sör nevű folyadék a legalkalmasabb. A nem beteljesült orgazmus gyakran jár dühkitöréssel, letargikus, depressziós hangulattal, ami a meccs után sem múlik el egyhamar. Ilyenkor pláne nem árt a fokozott folyadék bevitelről gondoskodni.

"A résztvevőként" átélt orgazmus jellemzője a sokak által helytelenül "szatír" beállítottságnak minősített alsógatyára, trikóra vetkőzés, valamint a szintén gruppen hatású, a golyó egyedüli birtoklására irányuló erőfeszítés, akár a mások golyójának mindenféle eszközzel való használhatatlanná tételével is. Csúcspont után itt is jellemző a heves ölelkezés, és némi exhibicionista önünnepeltetés. Bár, ez utóbbi a többi orgazmus fajtánál sem ritkaság.

Egyéb orgazmus fajták:

- "befordultam a kocsmába" orgazmus: a nők "befordultam a konyhára" orgazmusának férfi megfelelője
- "negyven-száz" orgazmus: mint neve is mutatja, a sorozatorgazmus egyik legélvezetesebb, legtovább tartó fajtája
- "dűzni" orgazmus: autószerelés, kocsipátyolgatás, városi forgalomban vezetés közben bekövetkező orgazmus
- "megvan a zoknim" orgazmus, főleg társkapcsolatokban, általában a mosógép, vagy a szennyestartó előtt éri a férfiembert, annak ellenére, hogy az aktus előző este a nagyszoba közepén kezdődött
- "enyém a távirányító" orgazmus: a neve magáért beszél

Végül azért mégis csak térjünk vissza néhány szó erejéig a hagyományos, minden nő által ismert férfi orgazmushoz. Ebben némi hasonlóság fedezhető fel a két nem orgazmusa között, amennyiben férfiaknál is megkülönböztetünk hüvelyi és hüvelyen kívüli orgazmust. Van ezenkívül e két orgazmus fajtának egy hiper-szuper élvezetes változata is, az ún. házon kívüli orgazmus.

Nagyjából ennyi. Persze biztos van még, de egyenlőre ezek jutottak hirtelenjében eszembe.
Köszönöm a figyelmet!

Ideje: Március 07, szerda, 09:40:27 - fullextra

 
 Nyomtatható változat Nyomtatható változat  Küldd el levélben! Küldd el levélben!
Vissza Rovathoz

HAPCI

"A férfi orgazmus fajtái" | Belépés/Regisztráció | 14 hozzászólás | Search Discussion
Minden hozzászólás a beküldő tulajdona. Nem feltétlenül értünk egyet velük, és nem vállalhatunk felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Névtelenül nem lehet hozzászólni, kérjük regisztrálj

Re: A férfi orgazmus fajtái (Pontok: 1)
- dionysia (dionysia@citromail.hu) Ideje: Március 07, szerda, 09:57:28
(Adatok | Üzenet küldése | Blog)
Kéééééész!
Ez visz mindent. DioRe: A férfi orgazmus fajtái (Pontok: 1)
- Netelka (sarhelyi@invitel.hu) Ideje: Március 07, szerda, 10:08:58
(Adatok | Üzenet küldése | Blog)
:DDD Minden nap tanulokitt valamit :DRe: A férfi orgazmus fajtái (Pontok: 1)
- 102 Ideje: Március 07, szerda, 10:19:24
(Adatok | Üzenet küldése | Blog)
atom. és ezzel még nagyon keveset is mondtam. :) nagyszerü darab! százkettesRe: A férfi orgazmus fajtái (Pontok: 1)
- piroman Ideje: Március 07, szerda, 15:27:42
(Adatok | Üzenet küldése | Blog)
Az egyebek közé javaslom felvenni azt a mindent elsöprő orgazmust, amikor egyszerre megy el az ember és az anyós... Ahh! Végre!!! :)Re: A férfi orgazmus fajtái (Pontok: 1)
- Eroica (ezüsttollacska@ t-online.hu) Ideje: Március 07, szerda, 16:47:05
(Adatok | Üzenet küldése | Blog)
Zseniális cím! Mindenki "harap" rá, nők és férfiak egyaránt. Elolvastuk, és majd hasznosítjuk alkalom-adtán.Re: A férfi orgazmus fajtái (Pontok: 1)
- Audrey Ideje: Március 07, szerda, 19:41:35
(Adatok | Üzenet küldése)
Nagyon jó!!! Várom a női orgazmusfajtákat is!!! :-)))Re: A férfi orgazmus fajtái (Pontok: 1)
- parakalo Ideje: Március 07, szerda, 22:25:05
(Adatok | Üzenet küldése | Blog)
Nagyon jóóóóóóóóóó! Tényleg tetszik. El is küldöm a pasimnak az írásod, hadd lássa mennyit okosodtam férfi orgazmus témában.Re: A férfi orgazmus fajtái (Pontok: 1)
- csitesz Ideje: Március 08, csütörtök, 06:12:50
(Adatok | Üzenet küldése | Blog)
Ha majd egyetemen oktatsz, javaslom, hogy jegyzeteidet időnként keverd össze, és akkor változatos lesz az előadásod. Ne feledkezz el megfordítani a papírlapokat! Hátulról is sok mindent lehet elkövetni. És ne feledkezz el a klaviatúra orgazmusról sem! Ebben van egy, de akár tízújjas is. Jó volt az írás! üdv. JózsiRe: A férfi orgazmus fajtái (Pontok: 1)
- Bogika Ideje: Március 08, csütörtök, 08:00:40
(Adatok | Üzenet küldése | Blog)
Szenzációsan jó!Re: A férfi orgazmus fajtái (Pontok: 1)
- Csilike Ideje: Március 09, péntek, 20:56:39
(Adatok | Üzenet küldése | Blog)
En csak forgatom a szemem...:) A ferfiak elvezetei is rendkivul valtozatosak...:) A noi orgazmusokra en is kivancsi vagyok. Ehhez egyenlore bravo, nagyon jo lett!Re: A férfi orgazmus fajtái (Pontok: 1)
- csizi Ideje: Március 19, hétfő, 20:08:03
(Adatok | Üzenet küldése | Blog)
:))))))))))))))))))))Re: A férfi orgazmus fajtái (Pontok: 1)
- legna Ideje: Január 21, szerda, 19:21:28
(Adatok | Üzenet küldése | Blog)
:-))))))) Azt hittem tanulok valamit, és tényleg! :-))))))PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.12 Seconds
pharmacy online