A Négy Mancs visszavág
Dátum: április 09, csütörtök, 19:21:12
Téma: Anomáliák térben és időben


Újabb ötletek a
Négy Mancs Alapítvány
működéséhez...


Kevés olyan négylábú állatról lehet mostanában hallani, olvasni a sajtóban, mint az ausztriai székhelyű Négy Mancs Alapítványról. Áldásos tevékenységüknek hála a liba-, és kacsatenyésztéssel foglalkozó magyar családok ezrei jutnak koldusbotra a hízott máj előállítása elleni kampányuk miatt.
Mint nagy környezetvédő, szeretnék újabb ötleteket adni e szervezetnek, hogyan fejleszthetnék tovább munkájukat.
Követeljék, hogy minden ország törvényben tiltsa be az állatok leölését, ami étkezési célt szolgál. Ennek megsértését az emberöléssel egyenrangúan szankcionálják a Büntető Törvénykönyvek.
Minden állatot engedjenek szabadon, hiszen azok nem önszántukból kerültek gazdájukhoz, így a tulajdonosok megvalósítják a kényszerítés bűncselekményét.
Tiltsanak be minden humán orvosi beavatkozást, amely 8 napon belül, illetve 8 napon túl gyógyuló sérüléshez vezet. Ugyanis ezek is bűncselekménynek számítanak. Egy injekció a hámréteg megsértésével jár, egy vakbélműtét pedig a hasüreg feltárásával, ami 8 napon túl gyógyul. Ráadásul rasszista cselekedet a vakok kárára. Nem beszélve az aranyér-operációkról, ahol a műtétet végző orvos eltulajdonítja a páciens aranyerét. Ez pedig nem is lopás, hanem már a rablás tényállását meríti ki, hiszen fizikai kényszert alkalmaz az orvos.
Meg kell tiltani minden növény étkezési célú levágását, leszedését, felhasználását. A Négy Gyökér Alapítvány, melynek székhelye a Négy Mancs Alapítvány székhelyével megegyezik, jelezte, hogy azok étkezési célú felhasználása a növények pusztulásával, megcsonkításával jár.
Minden ország vállaljon kötelezettséget arra, hogy területén megtiltja a sportcélú vadászatot, horgászatot. Sőt, tiltsa be a területén, hogy a ragadozó állatok növényevő társaikra vadásszanak! Helyette a Négy Mancs Alapítvány aktivistái önként vállalják az áldozat szerepét!
Minden ország tiltsa meg polgárainak a levegővételt. A levegővétellel csökken az oxigén mennyisége a légtérben, ami elősegíti az ózonlyukak kialakulását. Azokat pedig stoppolni kell, és ez nagy költséggel jár. E tilalom alól kivételt képeznek a Négy Mancs aktivistái, mert nekik áldozatoknak kell maradniuk a ragadozók számára.
El kell érni, hogy a Föld országai egységesen lépjenek fel a Nappal szemben, hogy sugárzása ne égesse az emberek bőrét, ugyanakkor a Föld egész területén, egész évben adjon olyan hőmennységet, hogy ne kelljen az embereknek fűteniük. Ezzel megszűnik a Föld energiacélú kizsákmányolása. A kőolaj kitermeléssel foglalkozó, főleg Közel-keleti országok polgárai létesítsenek imahelyet a Négy Mancs Alapítvány székhelyén, ezzel hálát adva Allahnak, hogy nem kell dolgozniuk az Alapítvány jóvoltából.
Ötleteimet azért nem folytatom, mert lassan elfogy a levegőm, és egy éhes szibériai tigris vágyakozóan pillant reám.Az írás tulajdonosa: Fullextra.hu
http://www.fullextra.hu

Az írás webcíme:
http://www.fullextra.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=2897
pharmacy online