[ Kezdőlap ][ Házirend ][ Blog ][ Irodalom Klub ][ Minden Ami Irodalom ][ Olvasóterem ][ Képtár ][ Műterem ][ Fórum ]
Hoppá !!!

FULLEXTRA.HU OLDAL
A FACEBOOKON IS!
Könyvet szeretnél?
Kedvenc versek
a You Tube-on
Tedd fel a kedvenceidet.
Ellenőrizd a helyesírást,
ha nem vagy biztos benne!
Tagjaink könyveit itt rendelheted megVersműhelyPályázati lehetőségekFullextra Arcképtár


Küzdőtér

Szia, Anonymous
Felhasználónév
Jelszó


Regisztráció
Legújabb:
: VanLola90
Új ma: 0
Új tegnap: 0
Összes tag: 9090

Most jelen:
Látogató: 9
Tag: 0
Rejtve: 0
Összesen: 9


Támogatónk


Fullextra Szépségszalon
CÍMVÁLTOZÁS!
2016.jan.11-től
Bp.XVIII. Üllői út. 365.


Üzenőfal
Arhívum   

Csak regisztrált felhasználók üzenhetnek. Lépj be vagy regisztrálj.

Szolgáltatások
· Home
· Arhívum
· Bloglista
· Fórumok
· Help
· Hír, cikk beküldő
· Irodalom
· Irodalom Klub friss
· Journal
· Keresés
· KIRAKAT
· Kirakat Archivum
· Magazin
· Mazsolázó
· Mazsolázó Archivum
· Mazsolázó beküldő
· Minden Ami Irodalom
· Mindenkinek van saját hangja
· Műterem
· Nyomtatási nézet
· Olvasóterem
· Partneroldalak
· Privát üzenetek
· Személyes terület
· Témák, rovatok
· Üzenőfal
· Összesítő

Ajánlott weblapok
· 1: vers zene.lap.hu
· 2: Fényfa
· 3: kortársirodalom.lap.hu
· 4: Máté László honlapja
· 5: Orbia
· 6: Dezső Ilona Anna honlapja
· 7: Egy lélek csillan
· 8: Gligorics Teru Versei
· 9: Barátok Verslista honlaja
· 10: SOmannák
· 11: Olvasás lap.hu
· 12: Janusvers
· 13: Alkotó.lap.hu
· 14: Ararát
· 15: Hegedűs Csaba honlapja
· 16: haiku.lap.hu
· 17: S. Farkas Zsuzsanna honlapja
· 18: Sidaversei
· 19: Kaláka
· 20: Harmatcsepp .. a lélek útján ...

cheap cigarettes sorry.
Fullextra.hu: BLOG, Napló!


BLOG, Napló!
[ Blog (napló) főoldala. | Regisztrálj! ]

A tagoknak lehetősége van saját blogot (Naplót) vezetni, és azokhoz hozzászólni.

Mire vagyunk büszkék?
Ideje:: 07-09-2017 @ 09:14 pm

http://nyugatifeny.hu/2017/07/09/stadionorszag-szegyene-nincs-ct-se-mr-keszulek-az-egyetlen-gyermekszivklinikan

Rettenetes a hír!
Elképzelhetelen a fájdalom, amit egy gyermek elvesztése okoz.
Túlélhetetlen, feldolgozhatatlan. Őszinte részvétem a családnak.
Mit érezhet az az orvos is, aki az életét tette arra, hogy elérjen arra a szintre, hogy képes legyen életeket menteni, de a körülmények ellehetetlenítik. Hazárdírozni kénytelen, belekényszerítik a körülmények.
Világhírű szívkorház, olyan orvosokkal akik még a lehetetlent is megoldják, és kiderült, hogy nekik eddig nem jutott pénz CT-re!
Ez elképzelhetetlen!!!!! NEM HISZEM EL!!!!!
Meghalt egy gyermek, akit nyitott mellkassal! szállítottak egy másik korházba műtét közben CT vizsgálatra.
Épeszű ember ezt nem is tudja felfogni.
Felelős? Nincs. MIÉRT NINCS?
Hogyan lehetséges ez, annak árnyékában, amikor azt olvasom a plakátokon, hogy "Magyarország, erős és büszke európai ország".
Valóban?
A plakátok árából, több CT- re is jutott volna, és akkor talán élhetne még az is, akinek későn diagnosztizálják a betegségét, a várólisták miatt.
Európa nyugati országaiban van a korházakban CT. Van fertőtlenített műtő, és korterem is, és a kortermekhez van takarított, fertőtlenített fürdőszoba is, és az ápolásról is tudják, hogy nincs gyógyulás nélküle.
Mire vagyunk büszkék?
A fertőzésekben elhunyt 35 ezer ember is büszke lehetne ha élne. Valóban európai ország vagyunk?
Ahol nyitott mellkassal hurcibálnak gyerekeket műszerezettség hiányában, inkább Etiópiát juttatja eszembe.
NEM VAGYOK BÜSZKE.
Sokan meghalnak, akik még élhetnének.
Erre nem lehet büszke senki!Utoljára változtatva 07-10-2017 @ 05:09 pm


Hozzászólás írása
Hozzászólás írása
További
További
Blogozó profil
Blogozó profil
Üzenet küldés
Üzenet küldés

Posted Comments

Hozzászóló: Attila61
(Ideje: 07-13-2017 @ 10:18 am)

Comment: Jò lenne megbizonyosodni erről. Én sem hiszem.


Hozzászóló: a_leb
(Ideje: 07-13-2017 @ 09:44 pm)

Comment: Itt élünk 2017... még ha nem is emiatt halt meg a kislány a kórház nyilatkozata szerint, de könyörgöm, az ma Magyarországon nem demagógia sajnos, hogy a prioritások messze kerültek az ésszerűségtől. Döbbenet...


Hozzászóló: Anna1955
(Ideje: 07-13-2017 @ 10:48 pm)

Comment: Az, hogy nyitott mellkassal szállítják a gyerekeket hetente többet is a Heim Pál-ba, a kórház által elismert tény. Évek óta könyörögnek CT-ért, de nem volt az igényük elég meggyőző, mert hiába pályáztak, nem kaptak. A mostani ígéret, a nagy felháborodás miatt, hogy jövőre megkapják. JÖVŐRE! Addig jó pár hét fog eltelni ezzel a borzalommal. A kislány meghalt, ez nem kamu, ez a szomorú valóság, és ha nem bizonyítható az, hogy ez a hurcibálás okozta volna a közvetlen halálát, tegyük a szívünkre a kezünket, és ha a mi unokánkkal, gyermekünkkel tennék ezt, mit éreznénk, és mennyire fogadnánk el ezt a gyakorlatot. :((((


Hozzászóló: Attila61
(Ideje: 07-15-2017 @ 09:24 am)

Comment: Őszinte részvétem a családnak! Valóban szörnyű, én először el sem hittem. A demagógiát félretéve, valóban itt élünk, de jó lenne ezt nem csak mára vetíteni. A kórháznak valóban nincs CT berendezése és nem is volt 2010 előtt sem. Talán az 1kg -nyi befektetési aranyat kellene most erre költeni, vagy a diákok jövedelmét ellopó "úriember" vagyonát is lehetne, vagy az S elvtárs hirtelen előkerült millióit. Nem szeretem mikor politikusok, médiák egy szörnyű tragédiát csupán haszonszerzés céljára használnak. Édesanyám sugárkezelését sem tudták befejezni Budapest egyik legmodernebb kórházában (nem 2017 - ben történt). Számomra az is nagy tragédia volt és lesz mindig, de egyetlen médiát sem engedtem volna a közelébe sem. A most háborgó magukat bo.-i erőknek van egy roppant jó ötletem, hozzanak létre egy alapítványt: minden kórházba CT - t, jómagam is szívesen támogatnék egy ilyen kezdeményezést, bár nem milliókból nyaralok és nincsenek Rolex óráim sem, sőt 6 milliárdos vagyonom sem. Na ez most valóban demagóg volt. Fogjunk össze, ez az összefogás lenne méltó egy igazán emberi módon gondolkodó társadalomhoz. Várom a kezdeményezést, csatlakozom. A családnak vigasztalódást kívánok!


Hozzászóló: Anna1955
(Ideje: 07-15-2017 @ 09:35 pm)

Comment: Sok mindenben egyetértek veled, mert az egészségügy állapotáért az elmúlt 27 év összes politikusa felelős. Mindnek lett volna lehetősége! Az elmúlt nyolc év látványos pénz pazarlással, arroganciával, és elsősorban a budapesti egészségügy teljes elhanyagolásával már bűncselekmény kategória. Ezt a problémát nem oldhatja meg a jótékonyság. A kórházi fertőzések áldozatait nem lehet feltámasztani. Csak megemlítem a legújabb találmányt, a várólisták kozmetikázásának legújabb módszere az időpont kérésre történő idöpont kérés. Bizony, azt hittem kihulluk a hajam, de arra kaptam időpontot, mikor kérhetek majd időpontot a szükséges vizsgálatra. Ez 4 hét lett. Ezután lesz majd időpont, hogy 3-4 hónap múlva lesz időpont. Erre varrjunk gombot. :(((


Hozzászóló: mickey48
(Ideje: 07-16-2017 @ 07:46 am)

Comment: Van egy dolog, amire nagyon büszkék lehetünk! Ebben talán az elsők vagyunk a mai Európában - ez a Birkatürelem! Én már évekkel ezelőtt is szívesen felajánlottam volna a járóbotomat, hogy valaki törje szét valamelyik híresen tolvaj politikusunk hátán! A rengeteg tiltakozás - mint látjuk - falra hányt borsó, mert sok dolog változik ugyan, de a legtöbb negatív irányba... Azt a szép Vízivilágbajnokságot pedig próbáljuk meg élvezni, ha már egyszer megengedtük!


Hozzászóló: Attila61
(Ideje: 07-17-2017 @ 01:40 pm)

Comment: Kedves Anna!Én is sok mindenben egyetértek veled, de az egészségügy állapotáért az elmúlt 50 év összes politikusa felelős. Azt, hogy az elmúlt nyolc év látványos pénz pazarlással, arroganciával, és elsősorban a budapesti ??? egészségügy teljes elhanyagolásával járt, szerintem bízzuk a választókra 2018-ban. Bűncselekményekkel sajnos mindkét oldalon találkozhatunk, persze ez az én szubjektív véleményem és semmiképpen nem akarlak erről meggyőzni. Halkan kérdezem azért CT és ellátás helyet vizitdíj automata, vagy az ágyak melletti páncélszekrény jobb lett volna? Egyébként a várólista sem a regnáló kormányzat találmánya szerintem, egy törvényt és egy kormányrendeletet leltem fel ez ügyben:1997. évi LXXXIII. törvény 83. §-a (miniszterelnök H.Gyula ), 287/2006. (XII. 23.) Korm. rendelet (miniszterelnök Gy.Ferenc ). Lehet, hogy tévedek és persze azóta született több módosítás is. A várólista várólistája azonban teljesen abszurd, fekete humor. Egyben biztosan egyetértünk, ez így tarthatatlan és valaminek sürgősen változnia kell. Az áldozatok a mai kor egyik legnagyobb háborújának áldozatai egyben, amit a túlzott politikai befolyás okoz a szakmai területeken. Sokkal több JÓ szakemberre lenne szükség a kormányzati hivatalokban és nem megélhetési politikai delegáltakra. A listán némi anyagi juttatásért, vagy ismeretségből előrébb segítő o.ról ne is beszéljünk, tudom, hogy nincs ilyen, de a lehetőség meg van a rendszer hibáiból fakadóan. Üdv. Attila


Hozzászóló: mickey48
(Ideje: 07-17-2017 @ 07:27 pm)

Comment: Jaaaaa - hogy az orvosok és ápolónők fizetése? Akik az életünkért dolgoznak? Érdekes! A Parlamentből nem vándorol ki senki külföldre! Pedig Ők aztán sok hasznot hajtanak, amikor átalusszák a fél napot - és érdekes, ezeknek a fizetésére vannak milliók!


Journal ©

PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.12 Seconds
pharmacy online