[ Kezdőlap ][ Házirend ][ Blog ][ Irodalom Klub ][ Minden Ami Irodalom ][ Olvasóterem ][ Képtár ][ Műterem ][ Fórum ]
Hoppá !!!

Kedvenc versek
a You Tube-on
Tedd fel a kedvenceidet.




Ellenőrizd a helyesírást,
ha nem vagy biztos benne!




Tagjaink könyveit itt rendelheted meg



Fullextra Arcképtár


Küzdőtér

Szia, Anonymous
Felhasználónév
Jelszó


Regisztráció
Legújabb:
: MLilith
Új ma: 0
Új tegnap: 0
Összes tag: 9161

Most jelen:
Látogató: 65
Tag: 1
Rejtve: 0
Összesen: 66

Jelen:
Tagi infók Almasy Küldhetsz neki privát üzenetet Almasy Almasy


Üzenőfal
Arhívum   

Csak regisztrált felhasználók üzenhetnek. Lépj be vagy regisztrálj.

Szolgáltatások
· Home
· Arhívum
· Bloglista
· Fórumok
· Help
· Hír, cikk beküldő
· Irodalom
· Irodalom Klub friss
· Journal
· Keresés
· KIRAKAT
· Kirakat Archivum
· Magazin
· Mazsolázó
· Mazsolázó Archivum
· Mazsolázó beküldő
· Minden Ami Irodalom
· Mindenkinek van saját hangja
· Műterem
· Nyomtatási nézet
· Olvasóterem
· Partneroldalak
· Privát üzenetek
· Személyes terület
· Témák, rovatok
· Üzenőfal
· Összesítő

cheap cigarettes sorry.
Fullextra.hu: Fórumok

fullextra :: Téma megtekintése - Fullextra alkotótábor
  
  

    
Tudnivalók.
Tudnivalók. 
Keresés
Keresés 
Taglista
Taglista 
Csoportok
Csoportok 
Profil
Profil 
Belépés
Belépés 
Üzeneteid olvasásához jelentkezz be
Üzeneteid olvasásához jelentkezz be
Tartalomjegyzék » KLUB

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához
Fullextra alkotótábor Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 43, 44, 45  Következő
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
csitesz
Aranyember
Aranyember


Csatlakozott: Jun 17, 2006
Hozzászólások: 379
Tartózkodási hely: Szeged

HozzászólásElküldve: 2008 Jún 23 Hétfő 21:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Dtága Duttyy!

Azt mondtad, egy évszázadot tévedtem. Akkor ezek szerint az 1800-as években születhettél . Ehhez képest nagyon jól tartod magad. Rolling Eyes
Gratulálok a kozmetikusodnak. Laughing

Baggio Kapitány!

Ha beüt a krach, és tényleg Török-Orosz döntő lesz, tedd meg a legszörnyűbb dolgot, amit egy ember megtehet. Hozdd meg a végső döntést. Én már meghoztam. De figyelmeztetlek, hogy iszonyú kínokkal jár.
Igyál Te is alkoholmeentes sört. Sad
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Baggio011
Gold Member
Gold Member


Csatlakozott: Feb 02, 2008
Hozzászólások: 232

HozzászólásElküldve: 2008 Jún 23 Hétfő 21:48    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

csitesz írta:
Dtága Duttyy!

Azt mondtad, egy évszázadot tévedtem. Akkor ezek szerint az 1800-as években születhettél . Ehhez képest nagyon jól tartod magad. Rolling Eyes
Gratulálok a kozmetikusodnak. Laughing

Baggio Kapitány!

Ha beüt a krach, és tényleg Török-Orosz döntő lesz, tedd meg a legszörnyűbb dolgot, amit egy ember megtehet. Hozdd meg a végső döntést. Én már meghoztam. De figyelmeztetlek, hogy iszonyú kínokkal jár.
Igyál Te is alkoholmeentes sört. Sad


Csitesz!

Volt példa arra, hogy alkoholmentes sört ittam, egymás után többet is, a mellékhatásokról nem szeretnék beszélni... Laughing
Az évszámokat illetően szerintem most sem haladsz jó irányba. Az évszázados tévedést kielemeztem, és arra jutottam, nem teljes 100-asról van szó, csak megközelítőleg. (rettenetesen tehetséges vagyok, hogy erre rájöttem) Ennek megfelelően 1981-től 1984-ig terjedő intervallumban tudnám elhelyezni a dolgot... Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
csitesz
Aranyember
Aranyember


Csatlakozott: Jun 17, 2006
Hozzászólások: 379
Tartózkodási hely: Szeged

HozzászólásElküldve: 2008 Jún 24 Kedd 3:25    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Baggio kapitány!

Akárhogy is számolom Edit néni korát, nem jutok más eredményre, mint amit írtam. Ő azt mondta, hogy az 1900-as évekhez képest tévedtem egy évszázadot. A XXI. században nem születhetett, mert akko rmax. 8 éves lehet. Ebben az esetben igen fejlett a tanár néni. Márhogy lediplomázott ilyen fiatalon. Wink
XX. sz. Általa kilőve, marad a XIX.sz. Hej, micsoda költők, írók voltak a kortársai! Nemhiába az irodalom iránti szeretet! Very Happy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
szellzsofi
FullExtra User
FullExtra User


Csatlakozott: Jan 16, 2008
Hozzászólások: 58

HozzászólásElküldve: 2008 Jún 24 Kedd 8:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Very Happy

Logikailag 5-ös Csitesz Úrnak:

1900-as évek eleje - monnyuk 1903, ezek szerint télleg kilőve (az meg a 20. század)

viszont:

Széll Kálmán 1900 körül készült fényképedukai és szentgyörgyvölgyi dr. Széll Kálmán (Gasztony, 1843. június 8. – Rátót, 1915. augusztus 16.) politikus, miniszterelnök, pénzügyminiszter, az MTA tagja. A Vas vármegyében birtokos dukai és szentgyörgyvölgyi Széll-család II. Ferdinánd királytól nyert címeres levelet 1639-ben.


Életpályája
Jogtudományi doktorként szerzett oklevelet 1866-ban a pesti tudományegyetemen, majd szolgabíróként kezdte meg pályafutását 1867-ben, Vas vármegyében. A következő esztendőtől azonban már a szentgotthárdi, 1881-től pedig a pozsonyi 2. számú választókerületet képviselte kormánypárti programmal.

1867-ben feleségül vette Vörösmarty Ilonát, a költő Vörösmarty Mihály leányát, aki egyben Deák Ferencnek, Széll Kálmán apja barátjának gyámleánya is volt. Egyes vélemények szerint tehetségén kívül Deákkal való családi kapcsolata is segítette Széll Kálmán gyors előrehaladását.


Széll Kálmánné Vörösmarty Ilona, Vörösmarty Mihály lánya
Pénzügyminiszterként
A Deák-párt és a Balközép egyesülése után a Szabadelvű Párt színeiben 1875 márciusától 1878. októberig pénzügyminiszteri tisztségben tevékenykedett. Erélyes és takarékos miniszter volt, ki megszervezte az adófelügyelői intézményt, és legnagyobb sikereként létrehozta az Osztrák-Magyar Bankot.

Adóemelései, melyeket politikailag elődje, Ghyczy Kálmán készített elő, megoldották a magyar költségvetésnek az 1870-es évek közepére fellépő válságát, amelyet súlyosbított, hogy az 1867-es kiegyezést követően évekre túlzott gazdasági optimizmus uralkodott el az országon. Széll 63 millió forintos éves deficittel vette át a költségvetést és 23 millió forintos deficittel adta át. A költségvetést stabilizáló jövedelemadó-emeléseiért Deák-pártiként keményen meg kellett küzdenie saját miniszterelnökével, a Balközép vezérével, Tisza Kálmánnal is (aki olyan látszatintézkedéseket támogatott, mint a fegyveradó, fényűzési adó, biliárdadó és a vadászati adó).

Az Osztrák-Magyar Bank ügyében Széll szintén harcban állt Tiszával, aki eredetileg önálló magyar jegybank felállításán fáradozott, amelytől nagy kamatmentes kölcsönöket remélt, de az ehhez szükséges gazdasági-pénzügyi átalakításokat nem vállalta. („Magától Széll Kálmántól hallottam, hogy a kiegyezési alkudozások elején azt mondta Tiszának: Adok egy esztendei időt a bankügyben, addig nem nyilatkozom az önálló bank ellen. Csináljátok meg, ha tudjátok” – írta később Halász Imre, Széll barátja, hozzátéve, hogy ha Tisza nem a bankügyi akciót teszi az osztrákokkal folyó pénzügyi kiegyezési tárgyalások kulcskérdésévé, talán Széllnek sikerülhetett volna eredményt elérni a magyarokat jelentősen megterhelő fogyasztási adók ügyében, amelyek az osztrák államkasszába folytak be.)

Széll Kálmán nagy eredménye volt a magyar költségvetés nemzetközi hitelfelvevő pozíciójának megteremtése az úgynevezett „6%-os aranyjáradék” formájában. Ez egy két részletben történt 80 millió forintos kibocsátás volt 6%-os kamat mellett. (A „magas kamatláb” az állam kedvezőtlen pénzügyi helyzetének és a nemzetközi pénzpiac kedvezőtlen viszonyainak volt betudható – magyarázta később Halász Imre.)


A pénzügyi életben
1878-tól mintagazdasággá fejlesztette rátóti birtokát, ahol a szarvasmarha-tenyészetével szerzett maradandó hírnevet. 1881-től 1899-ig a Leszámítoló Bank igazgatója, 1886 és 1899 között, majd 1907-től haláláig az általa alapított Magyar Jelzálog Hitelbank igazgatóságának elnöke volt.


Széll Kálmán szobra SzentgotthárdonTöbb tisztsége is volt. 1891 és 1898 között a Millenniumi Országos Bizottságnak, 1892-től a képviselőház pénzügyi bizottságának, 1896-tól az interparlamentáris konferencia elnöke volt.


Ismét a politikában
Az egyre jobban elmélyülő válság idején, 1897 végén, ismét aktívan vett részt a magyar politikai életben, a Bánffy-kormány bukása után, 1899. február 26-án pedig kinevezték miniszterelnökké. Ezzel egyidejűleg a belügyminiszteri tisztséget is betöltötte.

1902-ben a Magyar Tudományos Akadémia igazgató tagjává választották. Még ugyanabban az évben az osztrákokkal megkötötte az új gazdasági kiegyezést. Kormánya széles körű támogatást élvezett, majd a véderőfejlesztés miatt ismét kiújultak az ellentétek. Rendezni kívánta az újonclétszám megajánlását és az újoncjutalékot, de kísérlete megbukott, így 1903. június 27-én távozott tisztségéből.

1906-ban belépett az Alkotmánypártba, amelynek 1910-ig elnöke volt. Ugyanattól az évtől számítva alkotmánypárti, 1910-11-ben pedig párton kívüli programmal képviselte a szentgotthárdi választókerületet. 1911 után már csak a gazdasági életben vállalt szerepet.


Kitüntetései
Megkapta a belső titkos tanácsosi címet, majd 1893-ban Lipót-renddel, 1902-ben pedig a Szent István-rend nagykeresztjével tüntették ki.

Elődje:
báró Bánffy Dezső Magyarország
miniszterelnöke
1899–1903 Utódja:
gróf Khuen-Héderváry Károly

Széll Kálmán sírja a táplánfai temetőben
Érdekesség [szerkesztés]
Vörösmarty leányának férje Széll Kálmán volt, de a másik nagy 19. századi magyar költő, Arany János leányát, Arany Juliskát ugyancsak Széll Kálmán vette feleségül – a politikus Széllnek a család egy másik, Nagyszalontára származott ágából származó távoli rokona.


Lásd még
Kalef
Magyar akadémikusok listája

Külső hivatkozás
Halász Imre: Széll Kálmánról, Nyugat, 1915
Elődje:
Ghyczy Kálmán
Magyarország pénzügyminisztere
1875-1878
Utódja:
Tisza Kálmán

Én megszavaztam (magamban, úgyhogy ez abszolute érvényes):

Ő ILONA!!! Én, mint Széll, biztosan tudom... (és akkor télleg a 19. században született, és picirit csúsztatok csak a 20. századdal, de ennyi benne van Wink )
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
csitesz
Aranyember
Aranyember


Csatlakozott: Jun 17, 2006
Hozzászólások: 379
Tartózkodási hely: Szeged

HozzászólásElküldve: 2008 Jún 24 Kedd 8:27    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Drága Szellőlány!

Ez lenne a cxaládfád egyik jelentős ága? Gratula hozzá.
A másik jeklentős ág Tenmagad vagy. Amelyik lehet, hogy méginkább kiteljesedik itt a full keretein belül.
Éljen a koffeinmentes kávé, alkoholmentes sör, szexmentes szex. Sad
Majd a talin mesélek a saját családfámról. Laughing

sok puszi Józsi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
szemilla
Bűbájos Vadalma
Bűbájos Vadalma


Csatlakozott: Aug 16, 2005
Hozzászólások: 146
Tartózkodási hely: Székesfehérvár

HozzászólásElküldve: 2008 Jún 24 Kedd 10:21    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

tekintve, hogy Lena néni szombaton Százhalombattán csatlakozik hozzánk, így nem biztos, hogy ebédre odaérünk.
ezért nem kérnénk ebédet.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Anna1955
Site Admin
Site Admin


Csatlakozott: Mar 07, 2005
Hozzászólások: 9401

HozzászólásElküldve: 2008 Jún 24 Kedd 11:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Étlap, a Bogrács étteremből.

Gyümölcsleves vanilia fagyival..................................................450
Húsleves gazdagon (setéshús,csigatészta,zöldség).....................400

Az ár köret nélkül értendő.

Bogrács tekercs (panírozott karaj, töltve gombás májas,sajtos töltelékkel).....900
Gyümölcsös csirkemell (natúr csirkemell, pirított vegyes gyümölccsel)..... 800
Natur csirkemell, tejszines gombamártással................................800
Sertésborda gazdagon (karaj, füstölt csülökkel, tapasztalat, hogy csípős Cool )......900
Marhapörkölt...........................................................................800
Vegyes vegatál (2-3 rántott gomba és 1 rántott sajt)...................1000
Rántott gomba........................................................................1000
Rántott sajt ............................................................................1000

Köretek:

Sültburonya .............250
Pároltrizs .................200
Krokett ....................250
Vegyes zöldség köret repce olajon pirítva (borsó,répa,kukorica).....250
Galuska köret...........200
Sós burgonya............180

Tartármártás....... 150

Palacsinták (2 db/ adag)
- meggyes-diós...... 250
- túrós................... 300
- ízes..................... 200


______________________________________________________________


1.Samway:
Szombat : Natur csirkemell, tejszínes gombamártással,Galuska köret, Ízes palacsinta
Vasárnap : Húsleves gazdagon, Sertésborda gazdagon, sültburgonya

2.kiralylany
szombatra: gyümölcsös csirke, krokett
vasárnapra: vegyes zöldköret, sültkrumpli

3.MZ_per_X
Szombatra: Húsleves gazdagon, Rántott gomba, Sültburgonya,Tartár mártás, Meggyes-diós palacsinta
Vasárnapra: Gyümölcsleves vanilia fagyival,Marhapörkölt,Galuska, Túrós palacsinta

4.AngyaliAndi
Szombatra: Gyümölcsleves vanilia fagyival.
Vasárnapra: Húsleves gazdagon

5.Artur-Brun
Szombaton: marhapörkölt, galuska, túrós palacsinta
Vasárnap: natúr csirkemell tejszínes gombamártással, párolt rizs, ízes palacsinta

6.Zafir
Szombaton: marhapörkölt, galuska, túrós palacsinta
Vasárnap: natúr csirkemell tejszínes gombamártással, párolt rizs, ízes palacsinta

7.LEKA
Szombatra: Bogrács tekercs, sültburgonya

8.siklosi
Szombat: gyümölcsös csirkemell, sültburgonya, túrós palacsinta
Vasárnap:bográcstekercs, sültburgonya

9.gabiga
szombat: gyümölcsleves, túrós palacsinta
vasárnap: húsleves gazdagon, rántott sajt, rizs, tartár

10.tokio170
szombat: húsleves gazdagon, bogrács tekercs, sültburgonya, ízes palacsinta
vasárnap: húsleves gazdagon, sertésborda gazdagon, sült burgonya, ízes palacsinta

11.winner
Szombat: Gyümölcsleves vanilia fagyival, Bogrács tekercs, Vegyes zöldség köret
Vasárnap: Húsleves gazdagon, Sertésborda gazdagon,Vegyes zöldség köret

12.Duttyy
Szombat: Vegyes vegatál, Sültburgonya

13.tiszavirag
Szombat: Húsleves gazdagon, Gyümölcsös csirkemell, Sültburgonya,
Vasárnap: Húsleves gazdagon, Vegyes vegatál, Krokett,

14.Lóci
Szombat: Gyümölcsleves fagyival, Marhapörkölt, Sültburgonya, Ízes palacsinta
Vasárnap: Húsleves gazdagon, Gyümölcsös csirkemell, Sós burgonya, Meggyes-diós palacsinta,

15.Árpi
Árpi:
Szombat: Húsleves gazdagon, Gyümölcsös csirkemell, Sültburgonya, Ízes palacsinta
Vasárnap: Gyümölcsleves fagyival, Gyümölcsös csirkemell, Sós burgonya, Ízes palacsinta

16.naiva
Szombat: húsleves gatdagon, Natúr csirkemell tejszínes gombával, sült burgonya, Ízes palacsinta
vasárnap: gyümölcsleves fagylalttal,Bogrács tekercs,sült burgonya

17.csitesz
szombat: bogrács tekercs, sültburgonya, tartármártás
vasárnap: gyümölcsleves vanilia fagyival, vegyes zöldség köret

18.norbert
Szombat: Natúr csirkemell, tejszínes gombamártással, párolt rizs, 2 adag túrós palacsinta.
Vasárnap: Gyümölcsös csirkemell, sültburgonyával

19.102
szombat: vegyes vegetariánus tál, vegyes zöldségköret

20.a_leb
Szombat: Natur csirkemell, tejszines gombamártással, krokett, túrós palacsinta
Vasárnap: Bogrács tekercs. sült burgonya, ízes palacsinta

21.agnes
Szombat: Húsleves gazdagon
Vasárnap: Húsleves gazdagon

22.piroman
Szombat: sertésborda gazdagon, krokett.
Vasárnap: Natur csirkemell, tejszines gombamártással, vegyes zöldségköret, túrós palacsinta

23.Baggio011
Szombat: Gyümölcsleves vanilia fagyival, Bogrács tekercs, sültkrumpli
Vasárnap: Sertésborda gazdagon, sültkrumpli

24.szellzsofi
Szombat: Natur csirkemell, tejszines gombamártással, Galuska köret, túrós palacsinta
Vasárnap: Vegyes vegatál, Sós burgonya, Tartármártás, túrós palacsinta

25.Kismezei
Szombat: Gyümölcsleves vanilia fagyival,Bogrács tekercs, Pároltrizs, Palacsinta - meggyes-diós
Vasárnap: Húsleves gazdagon, Natur csirkemell, tejszínes gombamártással
Pároltrizs, meggyes-diós palacsinta

26.stando
Szombat: Gyümölcsleves vanilia fagyival, Túrós palacsinta
Vasárnap: Húsleves gazdagon, Bogrács tekercs, Sültburgonya, Túrós palacsinta

27.alamina
szombat: gyümölcsleves vanilia fagyival, gyümölcsös csirkemell párolt rizs
vasárnap: marhapörkölt galuskával, ízes palacsinta

28.aranytk
Szombat: Gyümölcsleves, Gyümölcsös csirkemell, pároltrizs
Vasárnap: Húsleves gazdagon, marhapörkölt, galuska, Túros palacsinta

29.fenyesi
Szombat: Gyümölcsleves, Gyümölcsös csirkemell, krokett
Vasárnap: Gyümölcsleves, Rántott sajt, pároltrizs

30.Anna1955
Szombat: gyümölcsleves vaniliafagyival, bográcstekercs, vegyes zöldségköret, ízes palacsinta
Vasárnap: húsleves gazdagon, gyümölcsös csirkemell, pároltzöldség

Kérek mindenkit, hogy jegyezze meg a rendelése számát, mert az alapján fogják kiszolgálni.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
szellzsofi
FullExtra User
FullExtra User


Csatlakozott: Jan 16, 2008
Hozzászólások: 58

HozzászólásElküldve: 2008 Jún 24 Kedd 11:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Csitesz, még az egyik filosz-profomat is Széll-nek hívták - előszeretettel ordított utánam az utcán, viccesnek találta a névazonosságot és a kvázi-nárcimust, én már nem annyira. Leadtam a szemináriumot.

Igen, aszem egy a családfa, de ezt pontosan... Tény, hogy a 2 darab l börű alföldi - nagyapám rosszul anyakönyvezték, így vissza is kellett egyszer vásárolnunk... Very Happy

:DDDDD
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
csitesz
Aranyember
Aranyember


Csatlakozott: Jun 17, 2006
Hozzászólások: 379
Tartózkodási hely: Szeged

HozzászólásElküldve: 2008 Jún 24 Kedd 12:34    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Szellőkisasszony!

Az "l börü" érdekes kifejezés, majd, ha ráérsz meséld el, hogy mit jelent. Eőre is hálás köszönet.
Azért tegezhetlek, ha már ilyen nemesi családfával rendelkezel?

főhajtással, kézcsókkal József
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
szellzsofi
FullExtra User
FullExtra User


Csatlakozott: Jan 16, 2008
Hozzászólások: 58

HozzászólásElküldve: 2008 Jún 24 Kedd 12:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hű, most nagyon jól jöttél nekem ezzel a mosollyal - persze L bötű...

De vagyok koncentrálva.

Laughing
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Duttyy
Standard User
Standard User


Csatlakozott: Jun 21, 2008
Hozzászólások: 11
Tartózkodási hely: Valahol az itthon és az otthon közt...

HozzászólásElküldve: 2008 Jún 24 Kedd 12:52    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

csitesz írta:
Baggio kapitány!

Akárhogy is számolom Edit néni korát, nem jutok más eredményre, mint amit írtam. Ő azt mondta, hogy az 1900-as évekhez képest tévedtem egy évszázadot. A XXI. században nem születhetett, mert akko rmax. 8 éves lehet. Ebben az esetben igen fejlett a tanár néni. Márhogy lediplomázott ilyen fiatalon. Wink
XX. sz. Általa kilőve, marad a XIX.sz. Hej, micsoda költők, írók voltak a kortársai! Nemhiába az irodalom iránti szeretet! Very Happy


Drága Csitesz!

Sajnos nem értelmezted túl jól a szöveges feladatot...
Bármilyen hihetetlen is, nem az én születésem időpontját kell bekalibrálnod, hanem azt, hogy mégis mikor találkoztam Baggioval. Hiszen ezt kötötted össze a BB pezsgő megjelenésével, és nem azt a világtörténelmi pillanatot, amikor is megszülettem.
További jó számolgatást!
Duttyy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
csitesz
Aranyember
Aranyember


Csatlakozott: Jun 17, 2006
Hozzászólások: 379
Tartózkodási hely: Szeged

HozzászólásElküldve: 2008 Jún 24 Kedd 13:58    Hozzászólás témája: Duttyy Hozzászólás az előzmény idézésével

Drága Duttyy!

Félremgyagyarázod a történéseket, mint ahogyan a Hölgyek szokták általában. De, ezt már megszoktam. A Hölgyektől.
A kiindulópont az volt, hogy Baggio Kapitány közölte azon örvendetes hírt, hogy szerencséje van személyesen ismerni Téged, és büszke ezen tényre.
Én büszke voltam Baggiora, És felhoztam, hogy az 1900-as években születhettél. Ez jelent 1900-1999-ig intervallumot. És elmeséltem, hogy a B.B. pezsgőt azért nevezték el így, mert Büszke Baggio adta az ihletet.
Erre jöttél Te, hogy egy évszázadot tévedtem.
Mivel feltételeztem, hogy nem nyolc éves vagy, igaz nem zártam ki, így elvetettem a XXI. századot, tehát maradt a XIX. század. Te mondtad !!!

De ha azt mondod, hogy a XVIII.században születtél, belátom tévedésemet, és szépség-megörző csapatod felterjesztem biológiai-kémiai-irodalmi, valamit béke Nobel-díjra. A Béke Nobel-díjra azért, mert eddig is békésen kibírtad hülyeségemet.

Józsi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
szellzsofi
FullExtra User
FullExtra User


Csatlakozott: Jan 16, 2008
Hozzászólások: 58

HozzászólásElküldve: 2008 Jún 24 Kedd 14:16    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Félre a viccel: kár, hogy nem Ilona (sem vörös, sem fekete) , és nem Széll...

De így is örülök. Smile

Várom a feladatot. Very Happy

pussz

(értem ám a 21. századi találkozást...)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Duttyy
Standard User
Standard User


Csatlakozott: Jun 21, 2008
Hozzászólások: 11
Tartózkodási hely: Valahol az itthon és az otthon közt...

HozzászólásElküldve: 2008 Jún 24 Kedd 14:38    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Én nem a születésem időpontját tettem odébb, hanem a felejthetetlen találkozásét, hiszen mi másra is volt büszke a mi barátunk, hogy találkozott velem, nos, ha a találkozás az 1900-as évek elején történt, (BB pezsgő) akkor már élnem kellett, tehát az 1800-as évek végén kellett megszülessek, nem beszélve arról, hogy a gyerekek bizonyos kor alatt nem emlékeznek jó pár dologra+ ha hozzáadjuk a köztem és közös barátunk közti korkülönbséget, és annak esélyét, hogy mindketten emlékezzünk a találkozásra, nos akkor is kijön a születési évemhez képest az 1 évszázad... Twisted Evil
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Duttyy
Standard User
Standard User


Csatlakozott: Jun 21, 2008
Hozzászólások: 11
Tartózkodási hely: Valahol az itthon és az otthon közt...

HozzászólásElküldve: 2008 Jún 24 Kedd 14:40    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

,,Gondolom, ez valamikor az 1900-as évek elején történt, amikor el kezdték gyártani a B.B. pezsgőt. ( a név a Büszke Baggio rövidítése)."

by:Csitesz
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése elölről:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék » KLUB Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás oldalra Előző  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 43, 44, 45  Következő
40 / 45 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
iCGstation v1.0 Template By Ray © 2003, 2004 iOptional -- Ported for PHP-Nuke by nukemods.com
Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.40 Seconds