[ Kezdőlap ][ Házirend ][ Blog ][ Irodalom Klub ][ Minden Ami Irodalom ][ Olvasóterem ][ Képtár ][ Műterem ][ Fórum ]
Hoppá !!!

FULLEXTRA.HU OLDAL
A FACEBOOKON IS!
Könyvet szeretnél?
Kedvenc versek
a You Tube-on
Tedd fel a kedvenceidet.
Ellenőrizd a helyesírást,
ha nem vagy biztos benne!
Tagjaink könyveit itt rendelheted megVersműhelyPályázati lehetőségekFullextra Arcképtár


Küzdőtér

Szia, Anonymous
Felhasználónév
Jelszó


Regisztráció
Legújabb:
: Kiskecske
Új ma: 0
Új tegnap: 0
Összes tag: 9083

Most jelen:
Látogató: 29
Tag: 2
Rejtve: 0
Összesen: 31

Jelen:


Támogatónk


Fullextra Szépségszalon
CÍMVÁLTOZÁS!
2016.jan.11-től
Bp.XVIII. Üllői út. 365.


Üzenőfal
Arhívum   

Csak regisztrált felhasználók üzenhetnek. Lépj be vagy regisztrálj.

Szolgáltatások
· Home
· Arhívum
· Bloglista
· Fórumok
· Help
· Hír, cikk beküldő
· Irodalom
· Irodalom Klub friss
· Journal
· Keresés
· KIRAKAT
· Kirakat Archivum
· Magazin
· Mazsolázó
· Mazsolázó Archivum
· Mazsolázó beküldő
· Minden Ami Irodalom
· Mindenkinek van saját hangja
· Műterem
· Nyomtatási nézet
· Olvasóterem
· Partneroldalak
· Privát üzenetek
· Személyes terület
· Témák, rovatok
· Üzenőfal
· Összesítő

Ajánlott weblapok
· 1: Alkotó.lap.hu
· 2: Zsefy Zsanett
· 3: Egy lélek csillan
· 4: Máté László honlapja
· 5: Ararát
· 6: magyarirodalom.lap.hu
· 7: Wendler Mária portál
· 8: vers zene.lap.hu
· 9: Gligorics Teru Versei
· 10: S. Farkas Zsuzsanna honlapja
· 11: Sidaversei
· 12: kortársirodalom.lap.hu
· 13: Barátok Verslista honlaja
· 14: Janusvers
· 15: Olvasás lap.hu
· 16: Péter Erika honlapja
· 17: Végh Sándor személyes honlapja
· 18: Harmatcsepp .. a lélek útján ...
· 19: Dezső Ilona Anna honlapja
· 20: A Hegy - NeMo blogja

cheap cigarettes sorry.
Tűzhordozók
Freya077

Most azért vagyok itt újra, mert baj van. Nagy baj van. Te is tudod, hisz a te lelked kínlódása, segélykiáltása is egy a sok közül, mi idehívott.


Ezoterikus regény
Egy magyar könyvkülönlegesség, többszörösen hiánypótló mű a könyvpiacon. Ötvözi a bestsellerek lendületes, fordulatokban gazdag cselekmény szövését, ugyanakkor mély és hasznos életbölcsességeket is kaphatunk a mindennapi problémáink megoldásához. Mindezt élvezetes, szépirodalmi stílusban nyújtja.

*

A Tűzhordozók a misztikus múltba repít, a titokzatos kelták közé. Ez a nép a történelem előtti időkben olyan természeti és mágikus erők birtokában volt, amelyekkel csodákat tudtak művelni. Életmódjuk belesimult a természet ritmusába, és sajátos értékrendet követtek, aminek köszönhetően javakban és szeretetben gazdag életet éltek.
Az univerzális energia használata mindennapjaik része volt. Érzékszerveik képesek voltak az általunk ismert és használt tartományon kívül egy szélesebb, teljesebb képet megmutatni nekik a valóságból.

A regény szerint a békés és boldog kelta falvakban egyszer csak megjelenik a viszály, a harag, a bizalmatlanság, gyilkosságok történnek, betegségek ütik fel fejüket, egyszóval minden rosszra fordul. Külső ellenség is megtámadja őket a szomszédságukban élő barbár hordák képében. Elkezdődik a küzdelem. Az emberi tudatosság szintje vészesen zuhan, s egyre kevesebbet érzékelnek a többdimenziós valóságból. Isteneik és druidáik segítségével az egész nép küzd a túlélésért. Rájönnek, nem elég a külső ellenséget legyőzni, belül is meg kell vívni a harcot.
Hogyan sikerül túllépni saját árnyoldalukon? Hogyan győzik le a félelmet, közönyt, kapzsiságot, bosszúvágyat, lustaságot? Hogyan találnak vissza a béke és szeretet állapotába?
A kérdésekre a válaszok a mai zűrzavaros világunkban különösen aktuálisak.

Freya sajátos szemszögből látja az emberiség történelmét, szerinte az univerzális energia birtoklásáért folytak a küzdelmek. A különböző ókori kultúrákban nyomon követhetők azok az érdekes egyedi próbálkozások, ahogyan az emberek keresték a visszautat az elveszett Aranykorba, keresték a kapcsolatot a saját belső energiaforrásukkal és azon keresztül az univerzális energiákkal.
A mítoszok, az ősi hagyományok emlékezete szerint a réges régi időkben az emberek nem tudatlan vadászó-gyűjtögető barbárok voltak, hanem bizonyos tekintetben sokkal többet a világról, mint a mai modern ember.
Önmagukat mint többdimenziós lényt élték meg, tisztában voltak a test, a lélek, és a szellem létezésével. Ismerték azokat a törvényszerűségeket és módszereket, hogyan lehet összhangban működtetni ezen részeinket. Kapcsolatban voltak legbelső, isteni lényükkel, ami különleges képességek birtokába juttatta őket. Ez a tudás mára már elveszett, de egyre inkább, egyre többen hiányoljuk, és szeretnénk visszatalálni ezekhez a gyökerekhez.

Ahogyan Freya mondja a könyv előszavában:
„Most azért vagyok itt újra, mert baj van. Nagy baj van. Te is tudod, hisz a te lelked kínlódása, segélykiáltása is egy a sok közül, mi idehívott.
Vágyod a szerelmet, családot, gyermekáldást. Vágyod az örömöt, hogy legyenek ünnepek. Meg is kapod ezeket, mégsem vagy elégedett.
A szerelem üres lesz hamar, vagy fájdalmas hatalmi harccá alakul.
Gyermeked nyűgös, tiszteletlen, romboló.
A családod sokszor legfőbb ellenséged is.
Az ünnepek önmagunk előtt is tagadva, a pénzszórás és örömtelen rohanás napjai.

Pedig a lelked mélyén tudod, ennek nem így kellene lennie. Valahol van egy másik világ.
Ahol az igaz szerelem véget nem érő mise lelkünk templomában.
Ahol a gyermek isten áldása, és az élet diadala mindenek felett.
Ahol a család nem csak földi, de égi szövetség, mely megvédi tagjait világok pusztulásakor is.
Ahol az ünnepek az öröm tartka pillangói, melyek a szürke hétköznapok után vigalomport hintenek szívről szívre szállva.

Ha te is ezt a világot keresed, gyere, ülj le mellém!
Hallgasd meg Freya énekét!”


Ideje: Július 08, csütörtök, 19:47:34 - mango

 
 Nyomtatható változat Nyomtatható változat  Küldd el levélben! Küldd el levélben!
Vissza Rovathoz

Könyvismertetők

"Tűzhordozók" | Belépés/Regisztráció | 3 hozzászólás | Search Discussion
Minden hozzászólás a beküldő tulajdona. Nem feltétlenül értünk egyet velük, és nem vállalhatunk felelősséget a hozzászólások tartalmáért.

Névtelenül nem lehet hozzászólni, kérjük regisztrálj

Re: Tűzhordozók (Pontok: 1)
- zsoloo Ideje: Július 11, vasárnap, 22:19:10
(Adatok | Üzenet küldése | Blog)
Nos, szabad országban élünk szerencsére, ami a véleménynyilvánítást illeti legalábbis, így nyugodtan, bármiféle félelem nélkül ragadhatok tollat leírni gondolataimat, melyek nem feltétlenül egyeznek meg a cikk írójának gondolatiságával, sőt, vállaltan azzal szembe helyezkedik.
Kiindulva a közösségi használhatóságú portál működtetésből (ami azt jelenti, hogy az üzemeltető külön engedélye, ill. hozzájárulása nélkül gyakorlatilag szabadon megtekinthető tartalomról beszélünk) bárminemű információ közlése az internetet böngészők körében tudatos manipulációhoz, egy gondolati rendszer propagandisztikus terjesztési forrásává lehet. A szabad véleménynyilvánítás lehetővé teszi ezt mindaddig, amíg az adott oldal szabályzata kategorikusan nem tiltja meg, akár politikai, vagy vallási tartalmak tekintetében. Miért is kell erről szólni? Nos, adott a lehetőség, és adott egy (több) olyan személy, aki élve (visszaélve ezzel) használja, mint csatornát, egyoldalúnak tekintve azt, és számítva egyfajta hatás gyakorlására az olvasói körben. Ezt csúnya szóval térítői házalásnak lehetne nevezni, de ügyesen rejtett volta miatt mégsem illő. Tudnunk kell, hogy a gondolkodást, napi viszonyulásunkat a világhoz, érzelmi reakcióinkat megalapozza világnézetünkből fakadó személyiségünk, és amikor ennek megváltoztatására történik egy (több) próbálkozás, az kibillent megszokott ritmusunkból. Nem mondom, hogy szükségtelen, hiszen időről-időre újraértékeljük a körülöttünk zajló világot, ill. magunkat a változások tükrében. Különbséget szeretnénk tenni azonban pozitív és negatív befolyás között, hogy érzékeltessük, a pozitív változás személyiségünk épülését, de a negatív annak pusztító rombolását idézheti elő. Szükségünk van ítéletre, hogy aszerint kategorizálhassunk minket érő hatásokat. Eddig a bevezető mese.
Lássuk, mivel állunk szemben: az ezotéria, melynek keretein belülre történik utalás, beavatott, titkos csoport számára elérhető, okkult tanokra építő spirituális irányzat, mely a rejtélyes dolgok iránt érdeklődő és fogékony emberek sz

A hozzászólás folytatása...Re: Tűzhordozók (Pontok: 1)
- kiralylany Ideje: Július 17, szombat, 21:08:33
(Adatok | Üzenet küldése | Blog)
Nekem fenti írás egy könyvhöz ad ízelítőt, hogy aki érdekelt a témában, az tudjon róla, van ilyen. Jó helyen van itt a magazinban szerintem. Szoktunk ilyenekről írni, ha valakik olvas egy jó könyvet, lát egy jó filmet, részt vesz hallgatóként egy jó koncerten...PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Page Generation: 0.11 Seconds
pharmacy online